Nyhedsbrev november 20

🎭 TEMA-TEATER I BALTOPPEN 

Nyhedsbrev – november 2020

Kære TEMA-gæst.

SĂĄ har vi ogsĂĄ prøvet den nye salsopstilling i Baltoppen. Den gør det meget lettere at komme ind pĂĄ plads 

– og ud igen.

Vores næste forestilling er

”Et dukkehjem”

image.png

hvor Nora, som er gift med Helmer, i løbet af de 90 minutter, stykket varer, mĂĄ tage stilling til, om det er nok for hende at være hans lille dukkebarn, eller om hun mĂĄ tage skæbnen i egne hænder.

Spisning fra kl. 17.30: Cognacfarseret svinemørbrad med gratinerede rodfrugter og spidskĂĄl.  Pris: kr. 150,-.

Bemærk: Restauranten vil kun være tilgængelig for publikum med spisebilletter. Dog vil der være mulighed for at bestille/købe cafĂ©varer pĂĄ: https://baltoppenlive.dk/#select/90535/8.

BONUS-BILLETTER:

Det er stadig muligt for de af jer, der har købt mindst 4 forestillinger, at få to fribilletter til én af følgende forestillinger:

  • “Robin Hood” Folketeatret
  • “Blinkende lygter” Teater 2
  • “Opera skal gøre ondt” GuidOpera

Den enkelte abonnent, der har købt og betalt for minimum fire forestillinger, kan kontakte Gunnar Ebbesen/Kirsten Leth pĂĄ tlf. 42338000 – bedst mellem kl. 16 og 17 – og blive skrevet pĂĄ ”gæstelisten” til den valgte forestilling. Billetterne afhentes ved indgangen samme aften. Ca. 14 dage før den ønskede forestilling, giver vi jer nærmere besked.

Der kan i øvrigt købes billetter online pĂĄ Baltoppens hjemmeside https://baltoppenlive.dk indtil 2 timer før arrangementets start. Evt. restbilletter sælges ved indgangen.

OBS: Den kommer før vi aner – altsĂĄ julen, og en supergod julegaveide til bĂĄde store og smĂĄ kunne være familieforestillingen:

”Robin Hood” fra Folketeatret, som vi spiller den 28. januar.

image.png

…..Og så kan I begynde at glæde jer til: ”Emma ude af takt” i december måned. Hold øje med næste nyhedsbrev. Der er pt. venteliste på billetsalget.

Følg os pĂĄ TEMA’s hjemmeside www.tema-baltoppen.dk 

PĂĄ gensyn i TEMA-Teater i Baltoppen,   Birgitte Sørensen

OBS! Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at trykke pĂĄ svartasten og skrive: “afmeld”.