Nyhedsbrev august 21

image.png

Nyhedsbrev august 2021

Kære abonnenter.
ENDELIG!!!Nu slipper vi for alle restriktioner – vi må sælge alle de billetter, vi kan, og vi kan alle sammen mødes igen i Baltoppen til den nye sæson. Vi kan tale sammen – og vi vil kunne genkende hinanden uden mundbind.Det vil sige, at vi nu kan sælge billetter til hele salen, og vi har derfor mange ledige billetter – især til aftenforestillingerne.
Som sagt:Billetsalget er åbent. Glæd jer allerede nu til oktobers to forestillinger: ”To på tur” den 1. oktober og ”Gengangere” den 29. oktober – altså både en komedie og et klassisk drama. På grund af Corona har vi tidligere måttet melde udsolgt til ”To på tur”, men vi er meget glade for, at vi nu kan åbne for salget igen.Vi glæder os til at se jer igen til de mange nye forestillinger, som sæson 21/22 byder på.
Husk i øvrigt at TEMA – teater i Baltoppen afholder generalforsamling torsdag den 23. september 2021 kl. 19.30 i Baghuset.
Kom og mød bestyrelsen og hør om arbejdet i TEMA. Abonnenter i 2021/2022 har stemmeret. Så hvis I har en god ide eller et forslag til bestyrelsen, er dette en oplagt mulighed.

Tema – teater i BaltoppenBirgitte Sørensen
OBS! Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at trykke på svartasten og skrive: afmeld