Nyhedsbrev – december 20

🎭TEMA-TEATER I BALTOPPEN 

Nyhedsbrev – december 2020

Kære TEMA-gæst.

Hvordan skal man egentlig opføre sig? Findes der en manual til livet? Emma Gads regler for takt og tone i selskabslivet gælder stadigvæk i alle livets sammenhænge. Derfor er det en glæde for os at kunne præsentere

vores næste forestilling:

”Emma ude af takt”,

image.png

som vi viser fredag den 11. december kl. 19.30.

Med humor og god musik synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til gyldne leveregler. Der har været rift om billetterne til denne forestilling, så alt er udsolgt.

Spisning fra kl. 17.30: Vildtragout serveret med bagt rodfrugtmos og let Waldorfsalat.  Pris: kr. 150,-.

Bemærk: Restauranten vil kun være tilgængelig for publikum med spisebilletter. Dog vil der være mulighed for at bestille/købe cafĂ©varer pĂĄ: https://baltoppenlive.dk/#select/90535/8.

BONUS-BILLETTER:

Det er stadig muligt for de af jer, der har købt mindst 4 forestillinger, at få to fribilletter til én af følgende forestillinger:

  • “Robin Hood” Folketeatret
  • “Blinkende lygter” Teater 2
  • “Opera skal gøre ondt” GuidOpera

Den enkelte abonnent, der har købt og betalt for minimum fire forestillinger, kan kontakte Gunnar Ebbesen/Kirsten Leth pĂĄ tlf. 42338000 – bedst mellem kl. 16 og 17 – og blive skrevet pĂĄ ”gæstelisten” til den valgte forestilling. Billetterne afhentes ved indgangen samme aften. Ca. 14 dage før den ønskede forestilling, giver vi jer nærmere besked.

Der kan i øvrigt købes billetter online pĂĄ Baltoppens hjemmeside https://baltoppenlive.dk indtil 2 timer før arrangementets start. Evt. restbilletter sælges ved indgangen.

OBS: Har du stadig ikke fundet alle julegaverne, har vi en supergod julegaveide til bĂĄde store og smĂĄ: Familieforestillingen:

”Robin Hood” fra Folketeatret, som vi spiller den 28. januar.

image.png

Følg os pĂĄ Temas hjemmeside www.tema-baltoppen.dk 

Vi ønsker alle vores abonnenter en rigtig glædelig jul og et godt nytår med ønsket om at 2021 bliver et år med glæde, sundhed og masser af gode oplevelser.

image.png

PĂĄ gensyn i TEMA-Teater i Baltoppen   Birgitte Sørensen