0. 2020-2021 repertoireplan

Kære abonnent.

Næste års program spænder over cabaret, musical og syngespil, teaterkoncert, komedie og klassisk skuespil – “lidt for enhver smag”. Vi byder på kaffe og kage på cafeeftermiddagene kl. 15.

På grund af Coronavirussen er vi desværre nødt til at aflyse vores hyggelige Teaterbilletdag i Baltoppen søndag d. 26. april 2020! 

Men kære abonnent – du skal dog ikke gå glip af muligheden for- som de første – at bestille lige præcis de billetter og de særlige pladser, du ønsker.

Dog ikke som ved den sædvanlige Billetdag, men du kan i stedet – hele søndag d. 26. april – aflevere din udfyldte tilmelding i Baltoppens postkasse, som er anbragt lige til højre for indgangsdøren. Husk at bestille minimum tre forestillinger for at opnå abonnementsrabat.

Herefter vil postkassen blive tømt, og vi vil nummerere tilmeldingerne i den rækkefølge, de er blevet lagt i postkassen. Tilmeldingerne vil herefter blive sendt direkte til Billetten, vores billetoperatør. Dit årsabonnement bliver hermed også fornyet.

Som noget nyt har vi fremrykket vores online billetsalg!

Fra fredag d. 15. maj åbner online-billetsalget, hvor du kan oprette dig som årsabonnent og købe dine billetter med abonnentrabat. Her vælger du med det samme dine pladser i salen.

For at opnå abonnementsrabatter til Baltoppens forestillinger, skal du købe billetter til minimum 3 af TEMAs teaterforestillinger.

Birgitte Sørensen, formand for TEMA