0. 2019-2020 repertoireplan

Kære abonnent.

Næste års program spænder over cabaret, musical og syngespil, teaterkoncert, komedie og klassisk skuespil – “lidt for enhver smag”. Vi byder på kaffe og kage på cafeeftermiddagene kl. 15.

Det gør vi også søndag d. 28. april teaterbilletdagen, hvor dørene åbnes kl. 13. Her vil der både være orientering om den forestående sæson og lidt underholdning. Katalog og tilmelding fremsender vi i god tid inden. God fornøjelse!

Birgitte Sørensen, formand for TEMA

 

 

Tirsdag d. 21/1 kl 19.30:

Scener fra et ægteskab  – tragikomedie af Ingmar Bergman. Det kgl. Teater

Scener fra et ægreskab

Se eller gense  denne publikums- og anmelderroste forestilling, som det er lykkedes at få på Temas repertoire.

Vi følger Marianne  og Johan i deres tilsyneladende lykkelige ægteskab – og senere i livet, hvor de har revet sig løs fra hinanden, men stadig er tæt sammenknyttede. Kønsrollerne er byttet om i denne moderne sceneudgave – Marianne har fået Johans replikker, og Johan Mariannes. Døm selv, hvordan det forløber!

 

“Det tog en halv måned at skrive disse scener. Det tog et voksenliv at erfare dem”, Ingmar Bergman.

 

Medvirkende : Stine Stengade og Morten Kirkskov. Instruktion : Thomas Bendixen.

 

Søndag d. 9/2 kl 15.00

Nolstalgi er ikke hvad det har været –  Eddie Skoller fra Cafe Liva

Skoller

Eddie Skoller fejrer sit 50-års jubilæum ved at gå tilbage til rødderne – både i opsætningen, en barstol  plus to guitarer – men også i temaerne, hvor han giver et indblik i sin baggrund, opvækst, karriere og drømmene bag.

Vi skal lytte til de store hits med op til 50 år på bagen – men sandelig også til en lille ny sang hist og pist. Kom og oplev Danmarks førende entertainer – charmerende, selvironisk og suverænt musikalsk!

 

Mandag d. 9/3 kl 19.30

Modne damer i morgenkåbe – en musikalsk SPA-komedie af Ann Mariager

Billede7

Vi er på spaen “The Oasis”, et af tidens populære slap-af-templer, hvor atmosfæren emmer af indre fred, balance og selvforkælelse. Tre gode veninder mødes for at fejre en 60-års fødselsdag. Det er Nora, der fylder rundt, og hun har inviteret pigerne på weekend med bløde badekåber, ansigtsmaske og gourmetmiddag. Men midt i idyllen melder de spørgsmål sig, der dukker op, når man har over-stået den værste ungdom, er blevet lidt klogere og har fået et par skrammer i lakken. En festlig og eftertænksom musikalsk komedie med tre af dansk teaters erfarne og populære skuespillerinder.

Medvirkende ; Sofie Stougaard, Pernille Schrøder og Ann Hjort.

 

Fredag d. 27/3 kl 19.30

2 på tur – en komedie om at gribe dagen af franske Samuel Benchetrit

2 på tur

Peter Schrøder og Kurt Ravn er to ældre herrer, som er indlagt på hospitalet, men nægter at give op. Så de griber dagen og flygter iklædt pyjamas og med dropstativ.

De er klar til nye – og sidste – eventyr og stiller sig op ved landevejen for at blaffe. De møder mange forskellige mennesker i tilfældige hændelser, som fører til nye hændelser, som får betydning for nuet. Sådan er livet også!

En morsom og rørende komedie fuld af livsglæde, nomineret til Molièreprisen.

Instruktion : Geir Sveaas.

Øvrige medvirkende : Paw Henriksen og Kristine Yde (som spiller alle de andre roller ).

 

Fredag d. 3/4 kl 19.30

Elverhøj – festforestilling med kongelig komik

Elverhøj

Adelsfrøkenen Elisabeth forbyttes med bondepigen Agnete, som sværmer sammen med den ædle ridder Ebbesen ved elverhøjen. Han tror, hun er elverpige, og hun tror, han er elverkongen, som hun er lovet bort til, men i virkeligheden er han trolovet med Elisabeth.

Heldigvis dukker kong Christian den Fjerde op og løser problemerne.

Det dramatiske forløb i det gamle nationale syngespil følges stort set, men revideres (kraftigt). De gamle sange er bevarede, men tilsættes mere musik og komik, (det kan vist heller ikke undgås, at en vis kendt forbryderbande blander sig i intrigen).

Forestillingen spilles, synges og danses af fire skuespillere/sangere samt en pianist.

Medvirkende : Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard og Allan Dahl Hansen.