0. 2019-2020 repertoireplan

 

 

Kære abonnent.

Næste års program spænder over cabaret, musical og syngespil, teaterkoncert, komedie og klassisk skuespil – “lidt for enhver smag”. Vi byder på kaffe og kage på cafeeftermiddagene kl. 15.

Det gør vi også søndag d. 28. april teaterbilletdagen, hvor dørene åbnes kl. 13. Her vil der både være orientering om den forestående sæson og lidt underholdning. Katalog og tilmelding fremsender vi i god tid inden. God fornøjelse!

Birgitte Sørensen, formand for TEMA

 

Søndag d.6/10 kl 14.00

Sigurds Danmarkshistorie – teaterkoncert for hele familien

Sigurd

Forestillingen tager udgangspunkt i de 42 anmelderroste sange, som Sigurd Barrett har skrevet til sin Danmarkshistorie, sange, som allerede er ørehængere, og som publikum kan synge med på.

Gennem fortælling, dialog, sang og dans (ved fire børnedansere) føres vi gennem Danmarkshistorien

–    også de mørkere sider, hvor vi forundres over slaveri, undertrykkelse, nederlag og forbitrelse over tabte drømme. Således føres vi frem til vor egen tid og det uundgåelige spørgsmål : Hvordan skal vi forme vores fælles fremtid?

Se Sigurds video om forestillingen her:

Sigurds Danmarkshistorie

 

Skuespillere og musikere : Sigurd Barrett, Adam Ild Rohweder, Ellinor Rosa Barrett/Dagmar Christine Barrett, Eskild Dohn, Martin Klausen og Mikkel Riber.

 

Torsdag d. 24/10 kl 19.30

Dødsdansen – Strindbergklassiker

Dødsdansen

Efter en succesrig turne med “Inden for murene”, som modtog teaterforeningernes pris for bedste forestilling, er Teater 2 nu klar med Strindbergs ægteskabsdrama i en moderne udgave.

Alice og  Edgar kan snart fejre deres sølvbryllup.

Ægteskabet har været stormomsust og udvikler sig til et trekantsdrama, da Alices fætter Kurt dukker op og inddrages i en livsfarlig flirt. Alle får kamp til stregen!

Vi skal gense Pia Jondal og Waage Sandø i ægteparrollerne, fætter Kurt spilles af Ole Lemmeske.

 

Mandag d.4/11 kl 19.30

Jorden rundt på 80 dage – en musicalsk, operetteagtig komedie

Jorden rundt

En aldeles hæsblæsende forestilling genskrevet og instrueret af Flemming Jensen til minde om Jesper Klein. De to spillede alle 52 roller engang. Nu vil 4 skuespillere spille rollerne.  Verdensdelene vil flimre af sted for øjnene af de måbende tilskuere, når sir Phileas Fogg indgår et væddemål om, at han kan rejse jorden rundt på 80 dage, og får følgeskab af sin butler Passepartout.

 

“Forestillingen er ikke uden holdninger – men vi garanterer for, at den kan ses, uden at man opdager det”.

Medvirkende  :  Jacob Morild, Thomas Mørk, Kim Hammelsvang og Lisbeth Kjærulff.

Musik : Lars Fjeldmose.

 

Søndag d. 10/11 kl 15.00

Ryg – en sorgmunter cabaret med Bodil Jørgensen fra Cafe Liva

Ryg

Nu er hun her igen! Bodil Jørgensen har denne  gang kastet sig over Jørgen Rygs repertoire og tegner et sorgmuntert portræt af det moderne menneske og dets genvordigheder i en tid, hvor alting skal gå ufatteligt stærkt.

Cabaretten er spækket med et væld af monologer og sange, bl.a.  Enlig far, Pyt og Hvad skal vi med kvinder – et spændende greb, når man, som Bodil, er kvinde.

Instruktion : Jacob Morild. Pianist : Bjarne Sahl.

 

Fredag d. 22/11 kl 19.30

Så længe mit hjerte slår – en reumertnomineret Giro 413-musical

Så længe mit hjerte slår

En humoristisk, skæv og rørende lægeromanmusical, som varmt kan anbefales til alle med en forkærlighed for sjælere og et godt grin. En Reumertnomineret forestilling, som rummer varme, kærlighed, alvor og inderlighed både i sang og fortælling. Den modne sygeplejerske forelsker sig i overlægen, som lover hende guld og grønne skove – indtil hun bliver gravid……..

Musiktapetet er sammensat af evergreens fra Giro 413 : Rør ved mig, Rigtige venner, To lys på et bord, Glemmer du, Lillle sommerfugl og mange flere.

Medvirkende : Marie Mondrup, Tom Jensen, Andreas Jessen, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard, Tanja Lund Andersen, Morten Christensen, Troels II Munk, Sonja Oppenhagen.

 

Onsdag d. 4/12 kl 19.30

Stå fast – Svend Brinkmann på Det kgl. Teater

Bemærk! Karen Lise Mynster er blevet erstattet af Maria Rich. (Der blev landskendt som bankassistenten fra “Bedrag”!)

Stå fast

 

 

Forestillingen stiller sig på Svend Brinkmanns skuldre og ser tidsånden i øjnene.

Tag nej-hatten på, fyr din coach og gå en tur i skoven eller teatret! Hvordan kan vi vende selvindsigt til udsigt til andre?

Instruktøren Kamilla Wargo Breklin har i samarbejde med tre af de stærkeste kgl. skuespillere skabt deres sceneudgave, som spillede for udsolgte huse i 2017-18.

Medvirkende : Mads Rømer Brolin-Tani, Stine Schrøder og Maria Rich.

 

Tirsdag d. 21/1 kl 19.30

Scener fra et ægteskab  – tragikomedie af Ingmar Bergman. Det kgl. Teater

Scener fra et ægreskab

Se eller gense  denne publikums- og anmelderroste forestilling, som det er lykkedes at få på Temas repertoire.

Vi følger Marianne  og Johan i deres tilsyneladende lykkelige ægteskab – og senere i livet, hvor de har revet sig løs fra hinanden, men stadig er tæt sammenknyttede. Kønsrollerne er byttet om i denne moderne sceneudgave – Marianne har fået Johans replikker, og Johan Mariannes. Døm selv, hvordan det forløber!

 

“Det tog en halv måned at skrive disse scener. Det tog et voksenliv at erfare dem”, Ingmar Bergman.

 

Medvirkende : Stine Stengade og Morten Kirkskov. Instruktion : Thomas Bendixen.

 

Søndag d. 9/2 kl 15.00

Nolstalgi er ikke hvad det har været –  Eddie Skoller fra Cafe Liva

Skoller

Eddie Skoller fejrer sit 50-års jubilæum ved at gå tilbage til rødderne – både i opsætningen, en barstol  plus to guitarer – men også i temaerne, hvor han giver et indblik i sin baggrund, opvækst, karriere og drømmene bag.

Vi skal lytte til de store hits med op til 50 år på bagen – men sandelig også til en lille ny sang hist og pist. Kom og oplev Danmarks førende entertainer – charmerende, selvironisk og suverænt musikalsk!

 

Mandag d. 9/3 kl 19.30

Modne damer i morgenkåbe – en musikalsk SPA-komedie af Ann Mariager

Billede7

Vi er på spaen “The Oasis”, et af tidens populære slap-af-templer, hvor atmosfæren emmer af indre fred, balance og selvforkælelse. Tre gode veninder mødes for at fejre en 60-års fødselsdag. Det er Nora, der fylder rundt, og hun har inviteret pigerne på weekend med bløde badekåber, ansigtsmaske og gourmetmiddag. Men midt i idyllen melder de spørgsmål sig, der dukker op, når man har over-stået den værste ungdom, er blevet lidt klogere og har fået et par skrammer i lakken. En festlig og eftertænksom musikalsk komedie med tre af dansk teaters erfarne og populære skuespillerinder.

Medvirkende ; Sofie Stougaard, Pernille Schrøder og Ann Hjort.

 

Fredag d. 27/3 kl 19.30

2 på tur – en komedie om at gribe dagen af franske Samuel Benchetrit

2 på tur

Peter Schrøder og Kurt Ravn er to ældre herrer, som er indlagt på hospitalet, men nægter at give op. Så de griber dagen og flygter iklædt pyjamas og med dropstativ.

De er klar til nye – og sidste – eventyr og stiller sig op ved landevejen for at blaffe. De møder mange forskellige mennesker i tilfældige hændelser, som fører til nye hændelser, som får betydning for nuet. Sådan er livet også!

En morsom og rørende komedie fuld af livsglæde, nomineret til Molièreprisen.

Instruktion : Geir Sveaas.

Øvrige medvirkende : Paw Henriksen og Kristine Yde (som spiller alle de andre roller ).

 

Fredag d. 3/4 kl 19.30

Elverhøj – festforestilling med kongelig komik

Elverhøj

Adelsfrøkenen Elisabeth forbyttes med bondepigen Agnete, som sværmer sammen med den ædle ridder Ebbesen ved elverhøjen. Han tror, hun er elverpige, og hun tror, han er elverkongen, som hun er lovet bort til, men i virkeligheden er han trolovet med Elisabeth.

Heldigvis dukker kong Christian den Fjerde op og løser problemerne.

Det dramatiske forløb i det gamle nationale syngespil følges stort set, men revideres (kraftigt). De gamle sange er bevarede, men tilsættes mere musik og komik, (det kan vist heller ikke undgås, at en vis kendt forbryderbande blander sig i intrigen).

Forestillingen spilles, synges og danses af fire skuespillere/sangere samt en pianist.

Medvirkende : Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard og Allan Dahl Hansen.