Nyhedsbrev februar 21

                     Nyhedsbrev – februar 2021                 

Kære abonnenter.

Sæt jer godt til rette – dette bliver langt.

Vi håber, I alle er kommet godt ind i det nye år.  Et år, hvor vi forhåbentlig snart ses igen i Baltoppen. Vi trænger…….

Vi er naturligvis kede af de aflysninger, der har været: ”Emma ude af takt”, ”Robin Hood”, ”Eks-mænd” og ”Blinkende lygter”.

Vi håber dog stadig, det bliver muligt at opføre:

  • ”De tre musketerer” den 16. marts – kl. 19.30
  • ”Sommer i Tyrol” den 23. marts – kl. 19.30
  • ”Nothing ’bout me” den 11. april – kl. 15.00 
  • ”Opera skal gøre ondt” den 20. april – kl. 19.30

Det er stadig muligt for de af jer, der har købt mindst 4 forestillinger i år, at få to fribilletter til følgende forestilling:

  • Opera skal gøre ondt” GuidOpera

Den enkelte abonnent, der har købt og betalt for minimum fire forestillinger, kan kontakte Gunnar Ebbesen/Kirsten Leth på tlf. 42338000 – bedst mellem kl. 16 og 17 – og blive skrevet på ”gæstelisten” til forestillingen. Billetterne afhentes ved indgangen samme aften. Ca. 14 dage før, giver vi jer nærmere besked.

Der kan i øvrigt købes billetter online på Baltoppens hjemmeside https://baltoppenlive.dk indtil 2 timer før arrangementets start. Evt. restbilletter sælges ved indgangen.

Vi har – i den mellemliggende tid – benyttet lejligheden til at købe 11 skønne teaterforestillinger, som vi ser frem til at dele med jer, og som sagt: Vi krydser fingre… og glæder os til den kommende sæson, hvor vi håber at se alle vores dejlige abonnenter.

Nederst i dette nyhedsbrev kan I læse mere om alle de nye forestillinger.

Og så glæder vi os til at se og hilse på jer alle igen til

Teaterbilletdag søndag den 18. april 2021 i Baltoppen kl. 13.00 – 15.00.

Helt hvordan denne dag vil forløbe kan vi desværre ikke sige på nuværende tidspunkt, men man vil som tidligere abonnent have mulighed for at aflevere sin bestillingsseddel, inden sæsonens billetter sælges online fra den 1. maj 2021.

På gensyn – og pas godt på jer selv, til vi ses igen i TEMA-Teater i Baltoppen   Birgitte Sørensen

OBS! Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at trykke på svartasten og skrive: “afmeld”.  

Med venlig hilsen, TEMA – teater i Baltoppen🎭