Om os


I Baltoppen LIVE præsenterer Ballerups teaterforening ’TEMA – teater i Baltoppen’ turnéteater for alle aldre og børneteater for skolebørn i Ballerup Kommune.

Turnéteater
TEMA arrangerer ca. 12 – 15 turnéteaterforestillinger i sæsonen, som starter i eftersommeren og slutter i foråret. Alle er velkomne.

Løssalgsbilletter kan købes for 275 kr. pr. forestilling.

Når man har betalt medlemsgebyret på 125 kr. pr. sæson, kan man opnå klækkelig rabat til sæsonens farcer, komedier, musicals og klassikere.

Medlemmer kan opnå flg. billetpriser:

– 125 kr. (unge under 25 år)

– 220 kr. for en voksenbillet

Rabatten opnås, når man køber billetter til mindst 3 af sæsonens forestillinger.

Der er åbenlyse fordele ved at blive medlem af den lokale teaterforening. Udover rabatten sparer man transporten ind til Københavns teatre og besværet med at finde parkeringsplads til bilen eller vente på S-toget.

Før og efter forestillingerne kan man møde mange af Ballerups aktive borgere, som byder nye medlemmer varmt velkommen.

Ved alle forestillinger, fra kl. 17:30 eller ved søndagsmatinéerne efter forestillingerne, tilbyder vores caféchef en lækker teateranretning eller menu i Baltoppen LIVEs café til en rimelig pris. Spisningen købes eller bestilles, når man køber billet til forestillingen.

Medlemmer tilbydes desuden rabat til udvalgte danse-, nycirkus- og performanceforestillinger på Baltoppen LIVE.

Sæsonprogrammet kan hentes på Biblioteket i Ballerup, på Måløv og Skovlunde Kulturhuse, i Baghuset, i Borgerservice på Rådhuset samt på Baltoppen LIVE.

Billetkontoret på Baltoppen LIVE har åbent torsdage mellem kl. 10-12.

Kom eller ring på tlf. 4477 3060 og få al den vejledning du ønsker!